Η EUROCAR FANTRIDAKIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997 για να αναλάβει την αντιπροσώπευση αλλά και συντήρηση των αυτοκινήτων V.W. και AUDI στον νομό Χανίων.

Έχοντας ως βασικές αρχές τον επαγγελματισμό, τη φιλική αντιμετώπιση και την μέγιστη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, κατάφερε γρήγορα να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη με αποτέλεσμα τον Ιούνιο του 2004 να αναλάβει την αντιπροσώπευση και των εταιριών RENAULT και DACIA.

Το 2008 η εταιρία μετεγκαταστάθηκε σε νέους χώρους με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και σύγχρονα συνεργεία, διατηρώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία, έχοντας ως επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της.

Πολύ πριν όμως από το 1997 έως και σήμερα η οικογένεια ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗ δραστηριοποιείται παράλληλα και στον τουριστικό τομέα. Τα ξενοδοχεία της εταιρίας δυναμικότητας 500 κλινών, λειτουργούν από το 1980 προσφέροντας φιλοξενία σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Σήμερα, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία μας στον Ξενοδοχειακό Τομέα σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες γνώσεις που έχουμε αποκτήσει στο χώρο του αυτοκινήτου, προχωράμε μπροστά  και επεκτεινόμαστε ξανά, αυτή τη φορά στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Στόχος μας,  να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάνοντας τις διακοπές σας αξέχαστες, ποιοτικές και απροβλημάτιστες, με υπέρτατο σκοπό την παροχή της διάσημης Κρητικής Φιλοξενίας.

Euro Car FantridakisΑρχική